Mökit

Karitupa ja Karikämppä tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön ulkosaaristossa, niin lähellä merta kuin autolla on mahdollista päästä. Mökit sijaitsevat keskeisellä paikalla usean kalastajamökin ympäröiminä Ohtakarin saaressa Vattajanniemen kärjessä. Saaressa on historiallinen vanha kalastajakylä. Kivenheiton päässä mökeistä sijaitsee Ohtakarin kalastusmuseo, jossa voit tutustua saaren historiaan, samoin Pooki jonka ylätasanteelta on upeat näkymät merelle. Ohtakarissa meri on lähellä joka puolella.

Pienet polut risteilevät perinteisiä reittejään kalastajakylässä ja luontopolkua pitkin pääset tutustumaan koko saaren monipuoliseen luontoon. Täällä näet auringon nousevan meren ylle, minkä lisäksi voit kokea värikkäitä auringonlaskuja. Venesatamassa ja laitureilla kohtaavat toisensa veneilijät, “maakravut” ja perinteistä kalanpyyntiä harjoittavat kalamiehet.

Kesällä voit ostaa ruoka-annoksia, kahvia ja virvokkeita Katiska-baarissa, joka sijaitsee n. 200-300 metriä mökeistä ja n 100m kalahallista. Lohtajan keskustaan on n. 11 km, sieltä löydät pankkiautomaatin (OP), sekä SALE-elintarvikemyymälän jossa on postin pakettiautomaatti.

Mökkivaraukset: puh. 044-9728210 , jos et saa yhteyttä sinulle soitetaan iltasella takaisin.

Kalastajainseuran ainoa PANKKITILI on: FI64 5237 0020 0047 70. Käytä tätä tiliä aina asioidessasi maksuasioissa Seuran kanssa. Entistä tärkeämpää on nyt muistaa laittaa viestisarakkeeseen MAKSUN AIHE !

Karitupa, vuokra 85€/vrk, jäsenille 1.10-31.3 65 €/vrk.

Karikämppä, vuokra 65 €/vrk, jäsenille 1.10.-31.3 45 €/vrk.

Paljun käyttö ja lämmittäminen seuran mökeillä ei ole luvallista.

Katso seuran säännöt 5 §, kuka voi liittyä jäseneksi.

Karitupa
Karitupa alakerta
Karikämppä

Karikämppä, alakerta