Kalastusluvat

Alempana näkyvät kalastusluvat voi ostaa klikkaamalla tätä kalastuslupakaupan linkkiä. Jos tulee kysyttävää nettilupaostoksissa niin otathan yhteyttä Seuran sihteeriin Juhani Nissilään p. 044 280 9609

Lupahinnat niille jotka eivät ole Kalastajainseuran jäseniä !

VERKKOLUVAT

-viikkolupa 30€

-vuosilupa 60€

Verkkoja saa pitää neljä paria kerralla pyynnissä. (240m)

VETOUISTELULUPA, yksityishenkilölle, hinta 30 euroa/kalenterivuosi.

ISKUKOUKKULUPA Hinta 30 euroa/ kalenterivuosi. Koukkumäärää ei ole rajoitettu !

Seuralla on kalastusalueena Lohtajan kylältä ja Alaviirteeltä 4500 ha vuokrattua vesialuetta sekä Metsähallituksen rantavedet Vattajanniemellä.

Lohtajan kalastajainseuran valtuuttamilla kalastuksenvalvojilla on oikeus tarkistaa Lohtajan- ja Alaviirteen kylän vesillä ovatko kalastuslain vaatimat asiat sekä kalastajainseuran antamat määräykset luvanvaraisen kalastuksen osalta kunnossa !

—————————————————————————————————–

SEURAAVAT LUVAT maksetaan käteisellä ja noudetaan ennalta sovittuna päivänä ja -kellonaikana Matti Erkkilän kotoa Raitatie 4, 68230 Lohtaja puh. 0400 791 988

– NS. “MANTTAALILUPA” eli joilla on osuutta Lohtajan ja/tai Alaviirteen kylän yhteisalueisiin

Hinnat: KATISKAMERKIT/-LUVAT alla ( niille jotka eivät ole seuran jäseniä )

  1. Kaikki katiskapyynti on luvanvaraista. Lupa on voimassa katiskapyydysmerkkiin painetun kalenterivuoden ajan. Kiinnitä merkki katiskaan. (Voit myös varmistaa nippusiteellä, että merkki pysyy katiskassa kiinni)
  2. Katiskaluvat ovat voimassa yllä olevilla Lohtajan kalastajainseuran hallinnoimilla vesialueilla. Luvanhakijan pitää tarvittaessa pystyä todistamaan oikeutensa tietynlaisen katiskaluvan saamiseen luvan myyjälle Matti Erkkilälle. ( esim ikä, seuran jäsenmaksun maksaminen, Seuran alueella asuminen tai -syntyminen tai osuus joko Lohtajan- tai Alaviirteen kylän yhteisalueeseen.)
  3. Seuran alueella asuvat ja syntyneet (ks. seuran säännöt 5 §) jotka ovat maksaneet seuran jäsenmaksun saavat ilmaiset katiskamerkit Matti Erkkilältä ks. puh.nro yllä.
  4. Sama koskee 70 vuotta täyttäneitä ja vanhempia jäsenmaksusta vapautettuja seuran alueella asuvia tai -syntyneitä sekä “ns. manttaalilupaan oikeutettuja”!
  5. Muille katiskalupa on maksullinen 10 euroa/katiska /kalenterivuosi. Ei määrärajoitusta !
  6. Lohtajan kalastajainseuran valtuuttamilla kalastuksenvalvojilla on oikeus Lohtajan- ja Alaviirteen kylän vesillä tarkistaa onko katiskassa voimassa oleva pyydysmerkki ja noudatetaanko muutoinkin kalastuslain määräyksiä!

Vuoden 2024 katiskapyydysmerkeistä ovat saapuneet Seuralle ja noudettavissa maksun yhteydessä Matti Erkkilän kotoa.

Seuran jäsenille ko. merkit sisältyvät jäsenmaksuun. Nämäkin merkit noudetaan Matti Erkkilältä sopimuksen mukaan.